in sailor stripes (blogipaidassa) ja arvonnan voittaja!

Vähän väliä jostain jutusta tulee blogien välityksellä niin suosittu juttu, että samaa kuosia, esinettä tai huonekalua alkaa näkyä lähes joka toisessa blogissa. Keväällä ilmiö huvitti minua uutena bloggaajana niinkin paljon, että omistin ihan oman postauksen sen hetken blogitavaroille täällä. Tällä hetkellä niitä in juttuja taitaa olla muotibloggaajilla lähes kaikki Zarasta löytyvä, sisustajilla Kartell ja Ikean Bestå ja lifestyle-blogeissa vilahtelee tuon tuostakin muffineja paperivuoissa tai geometristä siksakkia siellä sun täällä. Mitä muita näitä olikaan? Äitibloggaajat taitavat edelleen olla hulluina Mini Rodineihin ja Poppiin, eikä Pompitkaan näille kakkoseksi jää!

Vaikka blogi ei olisikaan kaupallinen, niin kaupallisia seurauksia sillä silti on, jos bloggaaja edes mainitsee lukijoilleen jonkin blogissa näkyvän tuotteen merkin. Eikös se näin mene? Asiassa ei mielestäni ole mitään pahaa, minä ainakin ostan tuotteen ennemmin jonkun toisen kokemuksen perusteella kuin pelkkään tv-mainokseen luottaen.. Tuleeko teillä sorruttua usein blogissa vilahtaneisiin vaatteisiin tai esineisiin?

Tämä höpinä tuli mieleeni, kun törmäsin näissä kuvissa Minealla päällä olevaan neuleeseen useammassakin blogissa. Tässä tapauksessa kyse oli siis omalla kohdallani tahattomasta yhteensattumasta, mutta muuten voin myöntää sortuneeni lähes kaikkiin noihin mainitsemiini blogituotteisiin (jopa siihen geometrisyyteen! mutta siitä lisää myöhemmin..). Ja jatkossakin tulen ihan varmasti hyödyntämään teidän kurjoittamien ihanien blogien sisältöjä nappaamalla niistä ideoita piristämään omaa arkeani :). Kiitos siitä siis teille!

Tähän KappAhlin Newbie-malliston neuleeseen ihastuin heti sen hyllyssä nähtyäni. Ja neulehan löytyi siis poikien puolelta :)! Vaikka sailorhenkisyys kuuluu mielestäni melko vahvasti kesään, tekee paksumpi neulos tästä paidasta ihastuttavan syksyisen. Samalla reissulla silmiini osui neuleeseen sopivat tummansiniset farkut, jotka oli myöskin pakko napata matkaan. Aika söpö setti, vai mitä?

Sitten siihen teitä varmasti kiinnostavaan asiaan eli ihanan NopsuPopsun pipon arvontaan :). Arvonnan suoritti random.org ja arpaonni suosi tällä kertaa Saikkua (kurkatkaa myös Saikun ihana Valkoista ja kiekuraa -blogi)! Onnea Saikku voitosta! Laitatko mulle yhteystietosi ja valitsemasi tuotteen osoitteeseen mineamarissa@gmail.com. Jos oma NopsuPopsun pipo vielä jäi mieleen kaivelemaan niin huomisen ajan vielä saa ilmaiset postikulut sekä Molo kidsin haalarin ostajat saavat pipon kaupan päälle! Kauppaan pääset täältä.

 
Meidät löytää huomenna Mikkelistä, ja sunnuntaina juhlitaan pienen prinsessan 1-vuotissynttäreitä! Kivaa ohjelmaa on siis tiedossa viikonlopulle, unohtamatta rentoutumista :). Ihanaa viikonloppua!!
 

6 Comments

 1. Saikku 30 elokuun, 2013

  Ei vitsit!! 😀 Kiitos ihan hirveesti, oon niin onnellinen tästä voitosta, eka arpavoittoni ikään missään blogissa!<3 🙂 Laitan sähkäriä sulle.

  Vastaa
 2. Juuli - ihana mini. 31 elokuun, 2013

  Juuri ihastelin samaa neuletta Karkkipurkki-blogissa :D, kivalta näyttää teidänkin neidillä :). Ja niin kauniita kuvia taas! Aurinkoista viikonloppua ja mukavia juhlia!

  Vastaa
  • Melina / Minishow 31 elokuun, 2013

   Sama paita on laskujeni mukaan näkynyt jo viidessä blogissa sekä tytöillä että pojilla :). Aika hitti siis! Kiitos ja iloista lauantaita myös teille!

   Vastaa
 3. Juuri eilen puhuin siitä, miten monet blogit ovat toistensa kopioita siinä mielessä, että niissä hehkutetaan samanlaisia tuotteita. Ilmeisesti ihmisillä on niin samanlainen maku, mutta kyllä minäkin olen tuota ilmiötä ihmetellyt. Minua on aina ahdistanut massamuoti ja siksi omaan blogiin otankin asukuvia, että tulee jotain sellaista, mitä muissa blogeissa ei melko varmasti ole 🙂 Minulla ei ole mitään blogi”mainostamista” vastaan, on todellakin hyvä, että voi lukea kokemuksista ja saada itsekin inspiraatiota. Mutta olen niin vastarannan kiiski, että en varmasti osta mitään, mitä blogeissa vilahtelee paljon. Zarastakaan en ole koskaan ostanut mitään, koska en arvosta Zaran vaatteita (enkä myöskään Ikeaa). Tästä aiheesta tulossa postaus jossain vaiheessa. P.S. Onnea arvonnan voittajalle! Täytyykin tehdä pipotilaus NopsuPopsulta… Tässä yksi esimerkki siitä, että blogimainostaminen kannattaa, en olisi ikinä muuten löytänyt kivoja trikoopipoja, ellen olisi niistä täältä lukenut.

  Vastaa
  • Melina / Minishow 31 elokuun, 2013

   Tietenkin se menee yleensä niin että muodin harjalla ratsastavat ovat paljon samantyylisiä, kun seuraavat sitä mikä on in. Ja tuntuu kyllä että näin on laita lehtienkin kanssa. Jokaisessa sisustuslehdessä näkyy Hayta ja Eamesia tai ruokalehdet on pullollaan macaron-ohjeita. Toisaalta harmi, mutta eipähän tarvii meiän ei niin luovien ihmisten keksiä omaa tyyliä nollasta näyttääkseen edes joskus kivan muodikkaalta :)! P.S. Zara on ihan jees! Sieltä löytyy paljon aidoista materiaaleista valmistettuja vaatteita sopuhintaan.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.