hurjaa menoa

 
 
Eilen ja tänään Minealla on ollut astetta villimpi meno aamusta iltaan. On kiljuttu ympäri asuntoa juosten, hypitty sohvilla ja sängyssä, juostu liian isot kengät jalassa ja kaaduttu, tyhjennetty laatikoita ehkä sata kertaa, keinuttu ehkä toiset sata kertaa, suututtu ties kuinka monta kertaa äitille, joka ei anna tehdä ihan kaikkea, yritetty juoda Pablon kupista ja ties mitä vielä. Onneksi muutamia lepohetkiäkin on ollut, jolloin olen itse saanut keskittyä olennaisimpaan eli surffailla netissä sekä lasten että naisten vaatteista haaveillen. 🙂 Minealle pitäisi viikonlopun aikana tilata vaatteita Nextiltä ja itselle on jo ikuisuuden ollut hakusessa bikerbootsit ja -takki. Jotain jo ehdin Hennesiltä ostaakin kesää ajatellen, mutta siitä lisää lähipäivinä.
 
Todellisuudessa meidän perheeseen pitäisi kesäksi hankkia jotain ihan muuta kuin vaatteita. Mieheni keksi yllättäen, että Minealle on saatava keinu meidän takapihalle ja itse olen alkanut vähän haaveilla pyörästä ja lastenistuimesta, jotta voisimme Minean kanssa kesällä liikkua pyöräillen. Nämä kuvat on otettu eilen hyvän ystäväni luona ja niissä näkyy muovinen keinu, joka miehellänikin oli kuulema mielessä. Ystäväni kuitenkin sanoi sen olevan kiikkerä ja lapsen melkein keikkaavan nenä edellä, jos vähän rajummin kallistaa eteenpäin. Ihan kauhean kallista keinua emme viitsisi terassikäyttöön ostaa, mutta vähän epäilyttää, onko halpa sitten tässä asiassa huonoa. Onko kellään kokemuksia pihakeinuista, jotka saa sidottua juurikin esim. puunrunkoon kiinni? Olisi kiva kuulla käyttökokemuksia, ettei ihan tule ostettua sikaa säkissä.

Tänään postilaatikkoon tipahti jotain erityisen kivaa, josta laitan kuvia huomenna. Joku teistäkin voi päätyä omistamaan samanlaisen, mikäli onni potkaisee. Huomenna nimittäin starttaa arvonta!


0 Comments

 1. Lefa 26 huhtikuun, 2013

  supersöpö Minea! Hyvän väriset noi kevätkuteet <3

  Vastaa
 2. sandella 26 huhtikuun, 2013

  Hurja meno kuulostaa kovin tutulta!Ihana tuo Minean huppari :)Meillä on samantapainen keinu (kun kuvassa) terassilla ja ihan hyvin on toiminut. Liian kovia vauhteja ei voi ottaa kun tulee ikkuna vastaan, eli siinä ei voi myöskään keikata naamalleen 🙂

  Vastaa
  • Melina M 26 huhtikuun, 2013

   Teillä hurja meno on varmaan vielä kovempaa kun on pari lasta touhuamassa. Huppari oli löytö Helsingin Gantin ystävämyynnistä.Ystäväkin sanoi, että tyttö saa kunnolla ottaa vauhtia ja sitten ”sukeltaa” että keinu keikkaisi.

   Vastaa
 3. Jemina 26 huhtikuun, 2013

  Ihana tyttönen! <3 Meidänkin pitäisi ehkä ostaa joku vauvakeinu, mut kokemusta ei oo. Esikoisella ei ollut mitään keinua.

  Vastaa
  • Melina M 26 huhtikuun, 2013

   Kiitos 😀 Onhan keinu toisaalta vähän turha omassa pihassa kun puistossakin tulee käytyä, mutta meillä ei oikein omassa pihassa ole mitään leikkipaikkaa.

   Vastaa
 4. Pipsa 26 huhtikuun, 2013

  Meilläkin on mökillä käytössä tuollainen kuvan tyylinen keinu. Toys r us -kaupasta viime keväänä ostettiin ja minä en ainakaan ole huomannut keikkaamisvaaraa. Hyvä tosin tietää, että sitä kannattaa tarkkailla.Ps. Ihana huppari!

  Vastaa
  • Melina M 26 huhtikuun, 2013

   Täytyykin vielä kysäistä mistä ystävä oli omansa ostanut koska eri malleissa on varmaan paljonkin eroa. Me kun ei vielä haluttaisi siihen kovinkaan paljoa satsata.Kiva kun kävit kommentoimassa ja lämpimästi tervetuloa lukemaan! 🙂

   Vastaa
 5. Kerttu / Modernisti Kodikas 28 huhtikuun, 2013

  Voi miten supersuloinen tyttö!

  Vastaa
  • Melina M 28 huhtikuun, 2013

   Kiitos, ja aivan huippua, että kävit kommentoimassa! Tervetuloa uudelleenkin :DP.S. Tykkään sinun blogistasi tosi paljon <3

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.