Himoksella

 
Rentouttava yö Himoksella on takana ja huomenna olisi taas palattava arjen rutiineihin. Ilmat ei suosineet meitä viikonloppuna lainkaan, vaan eilen ripotteli vettä ja loppuajan kelit oli todella harmaat ja ankeat. Se ei meidän mieltä lannistanut, vaan reissu oli ehdottomasti kokemisen arvoinen, siitäkin huolimatta, ettemme kukaan käyneet rinteissä laskemassa. Keskityimme mökkirentoiluun ja kokkailimme hampurilaisia, pelasimme Aliasta ja uskaltauduimme jopa käymään Jämsän paikallisessa tanssipaikassa. Tanssiminen on aina yhtä hauskaa, mutta kyllä aamulla huomasi valvoneensa normaalia pidempään. Ei vanha vaan enää jaksa!
 
 
 Koska toivoimme irtiotoltamme vain rentoutumista ja yhdessäoloa ystäviemme kanssa, ei meille paikan oheistoiminnalla ollut merkitystä. Rinteet olisi olleet vielä auki, mutta laskettelijoita näkyi vain muutamia, kun kelit alkavat tähän aikaan olemaan näillä leveysasteilla jo melko vetiset ja lämpimät. Ajankohta ei muutenkaan ole ulkoilmalomailijoille kaikkein paras, vaan Himokselle suosittelisin reissaamaan joko reilusti ennen tai jälkeen alkukevään.
 

Minealla oli sujunut sillä välin kotona vanhempieni kanssa taas erinomaisesti. Oli sydäntälämmittävää tulla kotiin, kun Minea tuli vastaan iloisena äitiä ja isiä huutaen eikä tuntunut ikävöineen meitä poissaollessamme lähes ollenkaan. Minea oli eilen päässyt Peukkulaan leikkimään ja olohuoneessa odottaa purkamatta kassillinen uusia vaatteita, kyllä kelpasi tytön siis olla hyvässä hoidossa! Minullakin oli muuten reissussa uudet housut päällä, joita olen jo jonkin aikaa etsiskellyt. Cubuksella ihastuin näihin metsänvihreisiin farkkuihin, mutta kaikki pienet koot oli useimmista liikkeistä loppuunmyyty. Nämä bongasin viimein Hennesiltä ja samalla mukaan lähti kuvan paita, jota olen tykännyt pitää päällä väärin päin eli napit edessä. 🙂 Mitäs sanotte farkuista, hitti vai huti?

0 Comments

 1. Tessa huhtikuu 14, 2013

  Hyvin sopii sulle, kaunis olet:)

  Vastaa
 2. Onnenetsijä huhtikuu 15, 2013

  hitti 🙂

  Vastaa
 3. Anonymous huhtikuu 15, 2013

  Voi kun kuulostaa ihanan rentouttavalta irtiotolta! Ja tosi kivan rento, mutta tyylikäs asu sinulla: hyvin sopii! 🙂 Terkuin, Sohvi

  Vastaa
  • Melina M huhtikuu 15, 2013

   Rentouttava, mutta silti niin väsyttävä reissu 🙂

   Vastaa
 4. Elina Eliina huhtikuu 15, 2013

  Valkoinen paita on tosi kiva!

  Vastaa
  • Melina M huhtikuu 15, 2013

   Kiitos! Tykästyin kyllä itsekin ensisilmäyksellä

   Vastaa
 5. Laura huhtikuu 15, 2013

  Himos on kiva paikka, etenkin kun se on noin lähellä. Myös Riihivuoressa on ihan kivoja mökkejä. Täytyypä taas pistää korvan taakse ja lähteä rentoutumaan 🙂 Niin ja HITTI

  Vastaa
  • Melina M huhtikuu 15, 2013

   Riihivuoressa ei olekaan tullut montaa kertaa käytyä. Ja silloinkin vain kahvittelemassa.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.