help wanted! (Crocseja alessa)

Hoi kaikki sandaalien ystävät!
Kun vasta pari päivää sitten ehdin postista hakea edellisen kenkäpaketin kotiin niin johan keksin jo uuden kenkätarpeen! Koko kesän olen miettinyt, kuinka tarvitsisin uudet varvassandaalit, entiset olin heittänyt jo viime kesän jäljiltä huonokuntoisina roskiin. Sandaalien osto kuitenkin jotenkin aina unohtui, kunnes Turkista hankimme mieheni kanssa molemmille uudet flip flopit.
Yhden päivän varvassandaaleilla käveltyämme totesimme molemmat, kuinka uskomattoman epämukavat ne olivatkaan jalkaan. Halvalla ei siis edelleenkään taida saada kovin hyvää laatua ;)! Ystäväpariskuntamme kehuskeli, kuinka huomaamattomat heidän Crocsin vastaavat sandaalit olivat jalassa, ja tämä ajatus jäi kummittelemaan mieleeni. Joku voi ehkä kummastella, onko tähän aikaan vuodesta järkeä ostaa sandaaleja, mutta sattumoisin huomasin CROCSin outlet-hinnat, ja nyt varvastossut saisi hieman yli parilla kympillä! Onko kellään teistä kokemusta Crocsin sandaaleista ja niiden mukavuudesta?

Varvassandaaleja selaillessani huomio kiinnittyi myös muihin Crocsin ihanuuksiin, jotka nyt saisi superedullisesti. Jostain kumman syystä nuo tyttömäisellä kuviolla varustetut Crocsit miellyttävät silmääni edelleen niin kovin, että voisin tilata ne Minealle jo ensi kesää ajatellen. Yleensähän en juurikaan pidä hahmoista lastenvaatteissa, mutta ajatus meidän pienestä 2-vuotiaasta ihastuneena kuviollisiin kenkiinsä saa minut heltymään (tänäkin kesänä Crocsit on olleet Minean lempparit).

Ennen tilauksen tekemistä halusin kuitenkin vielä kysyä teiltä neuvoa, mitä kokoa 2-vuotias yleensä käyttää. Nykyiset Crocsit on kokoa 19-21 ja seuraavat koot ovat 22-24 tai 24-26. Kumpi näistä meidän siis kannattaisi tilata? Crocsin alekenkiä pääset katsomaan TÄÄLLÄ.

*Yhteistyö*

0 Comments

 1. Ideaparkin Crocs- myymälässä oli hulluja alennuksia myös Crocseista, anoppi oli aina vannonut ettei osta Crocseja mutta kuinkas mahtoi käydä.. 😉

  Vastaa
  • Melina / Minishow 6 elokuun, 2013

   Mäkin tiedän muutaman tapauksen, jotka ovat olleet niin varmoja ettei Crocseja koskaan ostaisi, mutta kummasti se käytännöllisyys vaan on vienyt mukanaan..

   Vastaa
 2. Elina /Elinamaista 5 elokuun, 2013

  Söpöt nuo lasten Crocsit! Kengän koosta en kyllä osaa vinkkiä antaa. Itse en tykkää Crocsin varvassandaaleiden ulkonäöstä, mulla on käytössä Havaianaksen flipflopit ja sit Ipanemat ja näillä on menty monta kesää 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 6 elokuun, 2013

   Havaianaksia ja Ipanemia mäkin ensin harkitsin, mutta ei sattunu missään tulemaan vastaan. Sitten muistin Crocsit ja mun silmää nämä taas miellyttää ehkä enemmänkin kun noi tosi perinteisen näköiset flip flopit.

   Vastaa
 3. Laura 5 elokuun, 2013

  Meillä on tänä kesänä ollut käytössä numeron 6-7 Crocsit (eli ilmeisesti nuo 24-26-kokoiset).

  Vastaa
  • Melina / Minishow 6 elokuun, 2013

   Se koko kuulostaa aika hurjan isolta, mutta ehkä ne pitäis nähä livenä..

   Vastaa
 4. Pipsa 5 elokuun, 2013

  Meidän Empun jalka on nyt tasan 2-vuotiaana 22/23. En sitten tiedä, ovatko nuo crocsit miten isoa/pientä mitoitusta, mutta tuo isompi kuulostaa aika hurjan kokoiselta.

  Vastaa
  • Melina / Minishow 6 elokuun, 2013

   Ei ne omat kuvitelmat varmaan sitten ihan pieleen mene, jos ajattelin koon voivan olla siinä 23-24 ensi kesänä, kun nyt mennään 21 kengillä..

   Vastaa
 5. Kultu 5 elokuun, 2013

  Kengän koon arvaus vastaa lähinnä rakettitiedettä ;). F:llä on ollut aina pieni jalka ikätovereihin verrattuna. Täksi kesäksi ostin kokoa 22-24. Keskimäärin jalka taitaa kasvaa koon pari vuodessa.

  Vastaa
  • Melina / Minishow 6 elokuun, 2013

   Toi on varmaan niin totta, mutta tekis vaan niin kauheesti mieli tilata kengät nyt kun saa niin edullisesti.. Minealla tuntu pitkään olevan aika iso jalka, mutta nyt mennään ihan samoissa muiden samanikäisten kanssa.

   Vastaa
 6. Anonymous 5 elokuun, 2013

  Crocsin varvastossut on unelmahyvät jalkaan.

  Vastaa
 7. taNja 5 elokuun, 2013

  Suosittelen seuraavaa kokoa, niissä on mielestäni aikaiso kokoero 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 6 elokuun, 2013

   Iso kokoero varmaan johtuu noista tuplakooista. Toisaalta huono juttu, mutta toisaalta helpottaa ehkä vähän juurikin tällaista kokopähkäilijää :)..

   Vastaa
 8. Meillä käytetään kokoa 24. Itse olen monta vuotta käyttänyt Havaianaiksen flipfloppeja ja tykkään kovasti. Ja sithän mulla on ne Uggit, mut ei ehkä niin käytännölliset 🙂 Crocseista ei kokemusta…

  Vastaa
  • Melina / Minishow 6 elokuun, 2013

   Joo ne Uggit karvoineen kaikkineen ei oikein tähän peruskäyttötarkoitukseen oikein passaa :). Ja Havaianakset oli jotenkin vähän liian perussläbärit, jotain pientä muotoilua niissä sais olla..

   Vastaa
 9. Anonymous 6 elokuun, 2013

  Koko 24-26 perus crocseista oli ainakin poikani (2 v kengän koko 24/25) jalkaan niin iso ettei pysynyt jalassa. Noiden on pakko olla tosi sopivat kun muuten käveleminen on vaarallista. Eli uskoisin teille riittävän tuon 22-24 koon ensi kesäksi. Meille ei sopivia crocseja löytynyt kun pienempi koko oli liian pieni. Kuvassasi näkyvät auto kengät kyllä on käytössä 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 6 elokuun, 2013

   Meille kävi keväällä Crocsin kumppareitten kanssa ihan sama juttu, ettei sopivaa kokoa löytyny ollenkaan. Onneksi tälle kesälle saatiin sopivat Crocsit, Minea on niin rakastunut kenkiinsä kun ne on nopea pukea ite :).

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.