harvinainen vieras

Tiistain rokotusten todellinen luonne alkoi näkyä vasta eilen ja tänään, kun kunnon kiukku purkautui ja rokotusjäljet jaloissa turposi palloiksi. Pariin kertaan Minealle sai antaa särkylääkettä, mikä onneksi rauhoitti menoa jonkin verran, mutta ei täysin pelastanut viime yötä. Tänään illalla tyttö kylläkin vaikutti jo täysin omalta itseltään ja touhusi pää kolmantena jalkana vanhemmat juuri ja juuri perässä pysyen. Tämän viikon uusi taito on peruuttaminen ja Mineahan ei välitä siitä, mitä takana sattuu olemaan.
mekko / KappAhl Newbie 
 


 Kiukkuaminen ja paha mieli sattui siinä suhteessa huonoon aikaan, että meillä kävi harvinainen yövieras Helsingistä (harvinainen vieras kiukkukin tuntuu nykyään olevan). Minean kummitäti siirsi viikonlopun kyläilyään muutamalla päivällä ja köröttelikin tänne Keski-Suomeen jo eilen ilahduttamaan meidän arkea. Tuliaisina Minea sai hempeät Uggin tossut, jotka ainakin toistaiseksi pääsevät vain kotikäyttöön. Tossut on niin söpöt, että ajattelin myöhemmin kehystää ne pieneen vitriiniin jonkun Minean vaatteen kanssa ja ripustaa tulevan huoneen seinälle.

Huoneprojektikin on edennyt tässä parin viime päivän aikana siihen pisteeseen, että me ollaan melkein saatu valittua ja tilattua tapetti. Viikonlopun aikana päätökset sen suhteen aiotaan tehdä ja siitä homma lähtee toivottavasti vauhdilla sitten etenemään. Jotain pientä jo tilailinkin, mutta niistä kerron huomenna. Samalla kun surffailin tapetteja ja muita tekstiilejä, satuin törmäämään ALEXANDALEXAN sivuilla näihin supernätteihin pikkutyttöjen laukkuihin. Ihastuttaako nämä ketään muuta? Jos Minea olisi jo kouluiässä, tai edes kerhoiässä, niin meille kotiutuisi ihan varmasti yksi tällainen.


Kuvat ALEXANDALEXA.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.