ekaa kertaa uikkareissa & tunnustus

Ihan käsittämätöntä kuinka positiivisia ja mieltäpiristäviä kommentteja sainkaan teiltä edelliseen postaukseen! Kommentteja on aina mahtava saada, mutta erityisesti näitä oli ilo lukea. Kiitos teille! <3 Lupaan järjestää jonkun huippuihanan arvonnan heti, kun sadan lukijan raja ylittyy.
Käsittämättömältä tuntuu sekin, että taas on jo perjantai ja viikonloppu edessä. Me vietetään tänään iltaa Minean kanssa kaksin (muun muassa takapihapiknikillä), kun mieheni lähti johonkin poikien alamäkipyöräilyjuttuun Laajavuoreen. Metsässä pyörällä alaspäin huristaminen tuhatta ja sataa kuulosti omaan korvaani niin hurjalta, että vähän jännittää näinköhän mies tulee ehjänä kotiin..
Eilen Minea pääsi uudelleen rannalle, tällä kertaa kunnon varustuksessa. Uikkarit saatiin 1-vuotislahjaksi Australian kummeilta ja nyt ne pääsi ensimmäistä kertaa päälle. Useampaan otteeseen meidän piti talvellakin käydä uimahallissa, mutta aina se jäi muiden kiireiden / laiskuuden vuoksi, ja Minean vesileikit on tähän asti rajoittuneet ammeeseen ja omalle takapihalle. Kesällä rannalla tulee varmasti vietettyä paljon aikaa, sillä onneksemme asumme aivan uimarannan tuntumassa. Ensi viikolla pitäisi vielä käydä ostamassa pieni puhallettava uima-allas takapihakäyttöön, joten vesileikit on meillä varmasti tämän kesän ykkösjuttu.
Rannalle lähdimme ystäväni kanssa eväät mukana, tytöille hedelmiä ja äiteille pullaa. 😉 Vesi tuntuu vielä niin jäiseltä, että itselläkin kesti ikuisuuden tottua kylmyyteen kahlatessa rantaviivaa pitkin. Minea paineli rohkeammin veteen, mutta hetken läiskyteltyään pysytteli enemmänkin rannan hiekkaliejussa ämpäreiden ja kastelukannujen kanssa. Taisi paleltaa pientäkin.. Sain itse jopa vähän rentoutua ja ottaa aurinkoa rantahietikolla, kun Minea viihtyi yllättävän hyvin vieressä puuhaillen.
Huomenna onkin sitten minun vuoroni rentoutua työporukan kanssa oikein pitkän kaavan mukaan. Ostin muodinyöstä tätä päivää ajatellen ihastuttavan persikkaisen pitsimekon ja tänään oli vielä rynnättävä aamusta kaupungille katselemaan asusteita. Tein Lindexiltä mahtavan kenkälöydön ja ostinpa myös kangasta pieneen sisustusprojektiin, joka on ollut toteutusta vailla jo jonkin aikaa. Facebookin puolelta voitte nähdä vielä tänään pientä esimakua huomisen asusta ja blogin puolella asukuvia näkyy kunhan selviän sunnuntaiväsymyksestä. 😉
Sain jokin aika sitten new blog love -tunnustuksen ihanaiselta PIKKU-KARHUN ELÄMÄÄ -blogilta. Suuri kiitos tunnustuksesta Mariannelle, tämä lämmittää mieltä valtavasti. 🙂 Jos blogi ei vielä ole sinulle tuttu, niin suosittelen tutustumaan tähän kahden tytön äitin hempeään elämään. Vasta vähän aikaa sitten laitoin yhden tunnustuksen jakoon, joten tämä jää tällä kertaa jakamatta. Suosikkejani löydätte lukulistaltani, ja lupaan vielä päivittää listan ensi viikon aikana. Mielestäni tunnustuksen ansaitsette kaikki te kanssabloggaajat siitä, että tarjoatte lähes päivittäin mielenkiintoista luettavaa ja uskomattomia inspiraatioita!

0 Comments

 1. Ihania kuvia!

  Vastaa
 2. Lefa 2 kesäkuun, 2013

  suloinen rantatyttö 🙂

  Vastaa
 3. Susanna Tamminen 2 kesäkuun, 2013

  Ihania kesäkuvia! Minea on itse suloisuus 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow 2 kesäkuun, 2013

   Rantakuvista tulee kyllä aina ihanalle kesämielelle. Melkein tekee mieli lähteä uimaan, jos vesi vaan ei olisi niin jäätävää. 🙂

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.