Dove Pure & Sensitive

Jokin aika sitten päätin aktivoitua niin sanotuksi BUZZADORiksi. Tämä tarkoittaa sitä, että saan silloin tällöin minua kiinnostavia uutuustuotteita itselleni kokeiluun ja tutuilleni jaettavaksi ja myöhemmin kerron tuotteiden toimivuudesta haluamallani tavalla. Juttu kiinnosti erityisesti siksi, että muutenkin tunnun olevan sen verran mainonnan uhri, että uutuudet on yleensä päästävä testaamaan (varsinkin jos kyse on herkuista). Miksipä ei siis testata tuotteita ilmaiseksi ja joskus saada tietää uutuuksista ennen niiden markkinoille tuloa.

Buzzauksen idea perustuu siihen, että tuotetestaaja jakaa tai kokeilee tuotteita yhdessä ystäviensä kanssa ja näin tieto tuotteesta ja sen hyvistä ominaisuuksista leviää tehokkaasti. Etenkin nyt äitinä olen todennut juuri suusta suuhun kulkevan suosittelun olevan se kaikkein tärkein valintakriteeri monenkin asian suhteen: ruokia, vaippoja ja muuta lastentarviketta tulee ostettua tai ainakin kokeiltua kun ensin joku vanhemmista kehuu sitä hiekkalaatikon reunalla. Buzzauksen ero tähän on, että testaajan eli buzzadorin tulee aina muistaa mainita tuotteen tulleen kaupallisen kanavan kautta ja tietenkin rehellinen täytyy olla, kun puhuu tuotteesta.
 


 Minun ensimmäinen kokeilutuotteeni oli uutuusrasva DOVElta. Dove Pure & Sensitive -vartalovoide on tarkoitettu herkkäihoisille, minkä vuoksi se on hajusteeton, alkoholiton ja dermatologisesti testattu. Sen luvataan korjaavan ihon kosteustasapainoa ja hoitavan ihoa syvältä DeepCare Complex -teknologian ansiosta. Tuoteperheeseen kuuluu kosteusvoiteen lisäksi deodorantti, suihkusaippua ja palasaippua.
 

Oma ihoni on aina ollut melko vaativa näin talviaikaan. Rasvaaminen päivittäin on välttämättömyys eikä siihen käy mikä tahansa marketin kevyempi voide, vaan yleensä ostan apteekin tuhdimpia perusvoiteita. Vaihtaisin varmasti apteekin rasvoista halvempiin ja helpommin saatavilla oleviin kaupan versioihin, jos vain löytäisin toimivan voiteen, joka ei kuivu muutamassa tunnissa iholta jäljettömiin. Voin siis todeta olleeni melko epäileväinen lähtiessäni kokeilemaan Dove Pure & Sensitive -voidetta.

Käytettyäni voidetta nyt muutaman viikon ajan en valitettavasti voi vieläkään sanoa, että tästä eteenpäin hankkisin voiteeni leivänhakureissulla. Positiivinen kokemus Dove kyllä on ollut, koska hajusteettomuus on erityisen miellyttävä ja pintakuivuuden se vie tehokkaasti mennessään. Hajusteettomat voiteet ja suihkusaippuat on erityisesti hyviä silloin, kun haluaa käyttää hajuvettä, koska näin tuoksua (pahimmassa tapauskessa montaa eri) ei tule joka tuotteesta. Pahimmilla pakkasilla jouduin lisäämään rasvaa päivän mittaan, mutta lämpimämmillä keleillä Dove toimii niin kuin pitääkin.

P.S. Kuka tahansa voi ryhtyä Buzzadoriksi TÄÄLTÄ.

0 Comments

  1. Lefa tammikuu 6, 2013

    Niin kaunis Minea, ihan kuin äitinsä 🙂

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.