Daim-kakku

Pohja:
2 munaa
2 dl sokeria 
1/2 dl juoksevaa margariinia
1 1/2 dl vehnäjauhoja
1dl mantelijauhetta (=50 g)
1 1/2 tl leivinjauhetta
3/4 dl maitoa
Vaahdota munat ja sokeri. Lisää margariini, keskenään sekoitetut jauhot ja maito. Voitele ja korppujauhota vuoka ja paista 200′ noin 20 minuuttia.


Täyte:
1 pussi Blå band vanhanajan vaniljakastikejauhetta
3 dl maitoa
puolet Daim-suklaalevystä
Leikkaa kakku kahteen osaan. Sekoita vaniljakastikejauhe ja maito ja anna tekeytyä jääkaapissa noin 10 minuuttia. Levitä kastike pohjan päälle ja rouhi päälle vielä puolet Daim-suklaalevystä. Nosta päälle toinen kakkupohja.
 
Päälle:
puolet  Daim-suklaalevystä
1/2 dl kuohukermaa
Daim-patukka
Keitä puolikkaasta Daim-suklaalevystä ja kermasta sakea kinuskikastike ja levitä kakun päälle. Rouhi pinnalle Daim-patukka.

0 Comments

  1. Lefa syyskuu 21, 2012

    Säilyiskö tuo postipaketissa jos leipaset meillekin yhden?? nammmm 🙂

    Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.