biker boots by Ciao Bimbi

Viikonloppuheipat Keski-Suomesta!
Kuten huomaatte olemme tänään kotiutuneet matkalta, vaikkakin lomafiilis jatkuu edelleen ja kalenterista saa tarkistella missä päivässä milloinkin mennään. Laittelen vielä viikonlopun ja ensi viikon aikana lisää kuvia ja kertomuksia meidän lomamatkalta, kunhan ehdin kunnolla koneelle kuvien kimppuun. Blogissa palataan jälleen muutenkin normaaliin päivitystahtiin, ja toivottavasti ehdin mahdollisimman pian paneutua teidänkin ihanien blogien pariin! Tänään siis kuitenkin jo aiemmin kuvattua eli muutamia otoksia Minean uusista syyskengistä, jotka vanhat lukijat varmaankin muistaa jo kevään haavelistalta.
 
Olette varmaan jo kaikki törmänneet ihanaan uutuuskauppa MiniMinttiin (entinen Metkula)? Minulle se tuli tutuksi muiden blogeista, ja tutustuttuani valikoimaan tykkäsin etenkin kengistä hurjan paljon. Omalla ostoslistallani on täydelliset biker bootsit olleet jo ikuisuuden, ja hauska yhteensattuma oli kun löysinkin sellaiset Minealle juurikin MiniMintistä. Keväällä nämä valloittavat Ciao Bimbit jäi ostamatta, kun ajattelin nahkanilkkureiden jäävän kesää kohti käyttämättä. Noin kuukausi sitten törmäsin kuitenkin niin uskomattomaan alennukseen, että kengät oli pakko tilata! Toisetkin keltaiset ihanuudet olisin mielelläni kelpuuttanut, mutta valitettavasti koot oli alennuksen aikana loppuneet hyvinkin nopeasti. Eikä mikään ihme, kun kyse oli niinkin laadukkaasta merkistä kuin Bisgaard!
Syksyn lähestyessä näillä Ciao Bimbin bootseilla Minea tulee varmasti tepastelemaan hyvinkin usein, meille ne ostettiin ihan arkikäyttöön vaikka ovatkin erityisen suloiset. Materiaali on ihanan pehmeää nahkaa, joka ei varmasti kaikkein hurjimmista leikeistä tykkää, mutta suihkuttelin kengät jo suojasuihkeella ja puistoleikkeihin näitä ei tietenkään ole tarkoitettukaan :).
Näitä meidänkin kenkiä näytti olevan vielä MiniMintin verkkokaupassa saatavilla täällä ja muutenkin valikoimaa kannattaa kurkata. Juuri myyntiin tulleita vastustamattomia uutuuksia oli ainakin Mini Rodinilta ja uutuusmerkki Billieblushilta. Tapani mukaan muutama vaate jäi kummittelemaan mieleeni aika pahasti, joten katsotaan lähteekö meiltä vielä toista tilausta lähiaikoina..
Vielä kun itsellekin löytäisin yhtä mieluisat nilkkurit tänä syksynä, yhtiäkään nahkaisia minulta kun ei vielä löydy. Jos joku tietää kauniit Vince Camuto -tyyliset bootsit, niin saa vinkata minullekin! Instagramia seuraavat tietävätkin jo että tänään hain itselleni yhden kenkäpaketin postista, ja niitä sovitteli innoissaan sekä äiti että tytär :). Seuraavaksi aion vielä syventyä selailemaan uusinta Hennesin kuvastoa, vaikka juuri viikko sitten (lankojen repsottaessa Vero Modan paidastani) päätin ostaa kaikki perusvaatteeni jatkossa vain Zarasta ja Mangosta. Ehkä ainoa mitä jatkossa minun ei kannata tehdä on sanoa ei koskaan ;)!

6 Comments

 1. Elina /Elinamaista 2 elokuun, 2013

  Meillä on nuo samat bootsit neidillä ja ne on ihanat!

  Vastaa
  • Melina / Minishow 3 elokuun, 2013

   Ai tekin otitte nämä! Huomasin ne teiän Bisgaardit ja nekin oli ihanat.

   Vastaa
 2. Laura 3 elokuun, 2013

  Hei, oletko saanut Minean poseeraamaan tikkarilahjuksen avulla ;)? Been there, done that…! Ihania kuvia kyllä.

  Vastaa
  • Melina / Minishow 3 elokuun, 2013

   Heh, se kyllä toimii! Tosin näihin kuviin tikkarin hankin Pikkukamarista tarkoituksella rekvisiitaksi :).

   Vastaa
 3. Zayra Halme 3 elokuun, 2013

  Ihana pikku-Minea, söpöläinen. Mäkin haluan tollaiset kengät!! Niin ihanat, mutta en o löytänyt sellaisia mitkä miellyttää.. tai no yhdet, mut ne tais maksaa yli 200e. Minealle terveiset!

  Vastaa
  • Melina / Minishow 3 elokuun, 2013

   Itellä on vähän sama, ettei mieluisia oikein löydy. Vince Camuton Winchellit on ihanat, mutta niitä ei saa Suomesta ja sovittamatta on vähän huono ostaa.. Ehkä meille vielä jotkut tulee vastaan..

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.