asu uudella laukulla (by Tory Burch)

Moikka!
Tässä asua perjantailta kun kävimme opiskeluaikojen ystävieni kanssa syömässä ja terassilla istumassa vielä pikaisesti ruoan jälkeen. Meidän porukka asuu nykyään kaikki vähän ympäri Suomea,  mutta onneksi järjestämme tapaamisia muutaman kerran vuodessa ja muutenkin pidämme yhteyttä etenkin netin välityksellä. Hyviä ystäviä kun ei koskaan voi olla liikaa!
Näissä perjantain asukuvissa näette viimeinkin sen Tory Burchin laukkukaunokaisen, jonka ostin jo jokin aika sitten Helsingistä Stockmannilta. Stokkalla myydään Burchin laukkuja ja asusteita, mutta myyjän mukaan kenkiä ei ainakaan toistaiseksi ole saatu myyntiin yrityksistä huolimatta. Tämä laukku minun oli saatava, sillä kesän aikana vaatekaappini sisältö on raidoittunut niin kovin, että yksi sailorhenkinen pikkulaukku oli sopiva lisä kokoelmaan.

Liikenteeseen lähdin vähän puolihuolimattomasti jotain päälleni napaten ja vasta näiden kuvien ottamisen jälkeen huomasin rannekoruni olevan laukussani. Rannekoru ja paita on molemmat alelöytöjä Vero Modasta ja sävyltään kauniin puuterisia. Paidan yksityiskohdat ovat itse asiassa ruusukultaisia ja arvatkaa vaan, kuinka aloin nyt haluta uutta Michael Korsin kelloa. Löytyisiköhän se jostain alesta ruusukultaisena ;)?
Kesän kuumina päivinä minulla tulee pidettyä hiuksia paljon kiinni ja monesti teenkin juuri tällaisen kuvankaltaisen löysän ponnarin (näyttääpä hiukseni muuten jälleen tosi vaaleilta näissä kuvissa). Pohjalle suihkautan kuivashampoota ja ripottelen hieman hiuspuuteria ja kiristän ponnaria lähinnä vain yläosasta. Helppo ja toimii monessa tilanteessa!
Rentoa sunnuntaita kaikille! Meillä ihastellaan täällä pariviikkoista suloista poikavauvaa 🙂
Edit: Siis Rentoa lauantaita! :))
P.S. Nyt meitä pääsee seuraamaan myös Instagramissa nimellä minishowblogi. Instagramin puolelta näette kuulumiset lähes päivittäin ja monia extrajuttuja, jotka ei tänne blogin puolelle päivity lainkaan. Hopi, hopi seuraamaan meitä :)!

0 Comments

 1. Zayra Halme 6 heinäkuun, 2013

  IHANA laukku 🙂 tänään on muuten lauantai

  Vastaa
  • Melina / Minishow 6 heinäkuun, 2013

   Hahaa, niinpä onkin! Ei kesällä pysy ollenkaan päivien perässä..

   Vastaa
 2. Elisabete 6 heinäkuun, 2013

  Todella kiva laukku,ihanan puhutteleva väri ennen kaikkea.:)

  Vastaa
  • Melina / Minishow 6 heinäkuun, 2013

   Sininen kyllä tänä kesänä miellyttää kovasti! Katsotaan miten käy ensi kesänä, pysyykö samat värit vai jääkö sailorlaukku kaappiin odottamaan muodin uutta tulemista :D.

   Vastaa
 3. Rea H 6 heinäkuun, 2013

  tyylikäs ja raikkaan värinen , sekä kivan kokoinen ilta tai yö-menoihinkin 😉

  Vastaa
 4. Sini 7 heinäkuun, 2013

  Oi, todella kaunis laukku!

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.