asu ”aviatorien” kera & Ugg-uutukaiset

Moikka!
Toivottavasti teillä on ollut ihana viikonloppu, siitäkin huolimatta ettei ilmat ole enää olleet mitkään kovin kesäiset..
Minä palaan meidän viikonloppuun vielä myöhemmin, mutta tähän kaivoin kuvia viikontakaiselta kaupunkipäivältä. Kävimme ystäviemme kanssa ulkona syömässä (mitä on viimeisten lomapäivien aikana tullut tehtyä luvattoman paljon), ja sain pukea yhden kesän lemppareistani eli Vero Modan maxihameen. Kotiympyröissä pyöriessä vaatetukseni on lähes aina hyvin rentoa, sisältäen jonkun topin ja mukavat löysät housut, joten välillä on ihan kiva päästä kaupungille vähän ”siistimmässä” vaatetuksessa. Nykyään kun tekisi silloin tällöin mieli pukeutua melkein kaupassa käyntiäkin varten, ihan vaan siksi että kivoja uusia vaatteita pääsisi käyttämään useammin.

 

Laseiksi valikoitui uudet Turkin aviatorini, ja parin käyttökerran jälkeen olen lähes vakuuttunut ettei laseissa ole minkäänlaista uv-suojaa. Lasit päässä saa nimittäin siltikin siristellä auringolle eikä suojausta saa kuin linssien tummasta väristä. Harmittaa vielä enemmän, että jätin ne aidot ruskeat RayBanit ostamatta! Vinkatkaa jos reiskoja näkyy hyvässä alennuksessa jossain vielä syksyn aikana.

Kävimme samalla syöntireissulla myös pikaisesti Sokoksella, kun ystäväni kertoi Stylesnobin ballerinojen olevan siellä puoleen hintaan. Harmikseni omaa kokoani oli jäljellä enää mintunvihreänä eikä se oikein sovi vaatekaappini sävyihin, joten kengät jäi ostamatta. Minea puolestaan olisi oikein mielellään valikoinut leluhyllystä vaikka mitä, ja kävelikin pokkana lelut kainalossa kassojen ohi hisseille päin. Tyhjin käsin joutui kuitenkin tyttö raukka kotiin lähteä kovasta yrityksestä huolimatta :). Asiaa ajateltuani tajusin vielä jälkikäteen, ettei Minean leluista ole kuin kymmenkunta minun tai mieheni ostamia ja kaikki muut olemme saaneet lahjaksi, pääasiassa vanhemmiltani. Tämä on sopinut loistavasti meille, onpahan ainakin saanut kunnolla keskittää energiansa lastenvaatteisiin ;)!

Vaikkei Stylesnobeja mukaan lähtenytkään, on kenkäsaldoni muuten kyllä kasvanut kiitettävää vauhtia kuluneella viikolla, Spartoon alesta tilaamani Uggit nimittäin saapui postista jo jokunen päivä sitten. Tilasin sekä ruskeat että harmaat, mutta harmaat Uggit lähtivätkin takaisin, kun kokoarvioni meni hiukan pieleen.. Kävikö muille samaa erehdystä? Uggit nimittäin tuntuu melko niukan kokoisilta, ja mulle paras olisi puolikas koko. Olen myöskin kuullut niistä, joilla varpaat on tulleet lopulta kengänkärkien läpi eikä se missään nimessä ole omalla toivelistallani!

Ihanaa rentoa sunnuntaita kaikille! Ensi viikolla lupaan palata arvonnan kanssa ;)..

0 Comments

 1. Kaunista! Niin kaunis Melina, ja kokonaisuus!

  Vastaa
 2. Kanneli elokuu 11, 2013

  En ihmettele vaikka ylimmän kuvan asu on yksi sinun lemppariasu, on minustakin tosi kaunis:)

  Vastaa
  • Melina / Minishow elokuu 12, 2013

   Ja parasta että asu on kivan rento päällä. Tämän kesän muoti (maxit ja jumpsuitit) on ollut ihanan käyttäjäystävällistä :).

   Vastaa
 3. Samaan kuoroon on helppo liittyä: kaunis asu! Ja kyllä, suosittelen ehdottomasti aitoja laseja, vaikka ostos vähän kirpaiseekin 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow elokuu 12, 2013

   Kiitos! En oo aiemmin mitään vastaavia laseja omistanut, mutta kyllä näin tosiaan on, ettei halvalla (vieläkään) saanut hyvää ;).

   Vastaa
 4. sandella elokuu 12, 2013

  Kiva kokonaisuus!Mulla kävi viime talvena sama juttu noiden Uggien kanssa ja piti vaihtaa isompaan kokoon, kun tuntui, että kohta varvas voi tulla läpi 🙂

  Vastaa
  • Melina / Minishow elokuu 12, 2013

   Uggien pintamateriaali on vielä niin hirmu pehmeää, että se varmasti rikkoontuu helpostikin kovassa puristuksessa.. Ennemmin vähän reilut kun pienet..

   Vastaa
 5. Jenna elokuu 13, 2013

  Oletpa kauniina ja tyylikkäänä! 🙂

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.