armeijan leivissä

Pikamoikat laiskottelun keskeltä!
Meillä ei kukaan ole saanut mitään järjellistä aikaan koko viikonlopun aikana, vaan ennemminkin ollaan heiluttu paikasta toiseen ja otettu rennosti kotona. Kaikenlaisia mahtavia suunnitelmia kyllä tein viikolla siitä, kuinka aion siivota pikkumakkarin kaapit ja pestä sohvan, jotta sen saisi laitettua myyntiin ja Minean huoneen huonekalut vihdoin hankittua. Suunnittelinpa peseväni talvivaatteetkin ja kaivavani esille kesäisemmät takit ja kengät, mutta sekin näyttäisi jäävän haaveeksi. Ei sitä aina (tai juuri koskaan) tarvitse niin tehokas ollakaan.. 😉
 
 
Eilen käväisimme veteraanien kunniaksi järjestetyssä tapahtumassa ihmettelemässä armeijan kalustoa ja syömässä perinteiset hernekeitot ja munkit. Laitoin Converset jalkaani vasta toista kertaa eläessäni ja vähän tuli sellainen fiilis, ettei ne ehkä kuitenkaan ole niin kovin minun tyyliset. Tai olisi ehkä pitänyt ostaa varrettomat, jotka olisi enemmän purjehduskenkätyyliset.. Auttakaa ensikertalaista ja kertokaa, mitä yhdistätte consseihin niin, että asu on silti tyylikäs eikä liian lenkkiasumainen? Itse en oikein meinannut löytää kaapistani mitään näihin sopivaa, ja lopulta päädyin tähän hyvin arkiseen paksuun neuleeseen. Valinta oli melko uhkarohkea, koska mittari näytti melkein pakkasasteita. Alle jouduin pukemaan ehkä neljä kerrosta lämmikettä ja lopputulos muistuttaakin erehdyttävästi Michelin-miestä.


Viikonlopun suunnitelmat meni minulla ihan uusiksi varmaan jo siksikin, että ostin eilen jotain hyvin pientä, mutta niin dramaattista, että kaksi päivää on mennyt asiaa ihmetellessä ja sovitellessa. 🙂 Innostuin uudesta lookista niinkin paljon, että aloin taas etsiskellä kevätvaatteita itselleni ja kokosin muutaman kollaasin Polyvorella. Kollaasit ja ostokset huomenna, nyt ruoanlaittoon!

P.S. Muistakaa osallistua arvontaan TÄÄLLÄ ja toisen superkivan arvonnan löydätte WILLA FOX -blogista. Siellä arvotaan Petrellan pipo, jonka voittaja saa itse räätälöidä. Kannattaa siis ehdottomasti kurkata!

Leppoisaa sunnuntaita!

0 Comments

 1. Emilia 28 huhtikuun, 2013

  Ihania kuvia!PS. Sinulle on blogissani tunnustus 😉

  Vastaa
  • Melina M 28 huhtikuun, 2013

   Kiitos hurjan paljon! Tämä lämmittää sydäntä ja saa hymyilemään 🙂

   Vastaa
 2. Nikka 28 huhtikuun, 2013

  Teidän tyttö on kyllä todella suloinen!Mä olen myös tänä keväänä pohtinut, että ostaako just noi Conversen tennarit vai ei. Enkä osaa päättää, onko ne mun tyyliä. Kerran jo lähdin ostamaan, enkä sitten kuitenkaan ostanut. Niin tuuliviiri! 🙂 Helpommin osaisin varmasti myös käyttää sellaisia varrettomia.

  Vastaa
  • Melina M 29 huhtikuun, 2013

   Minun tuli ostettua nuo Converset kun Elloksella sai kaikista tuotteista -40& niin hintaa jäi vain vähän päälle 40€. Kannattaa kytätä näitä alennuksia, niin ei harmita, jos kengät jääkin vähän vähemmälle käytölle. 🙂

   Vastaa
 3. Kati 28 huhtikuun, 2013

  Oikein kauniita kuvia! 🙂

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.