aprillia!

  
Hupsista! Jotenkin viime päivinä on ollut niin kiireinen juostessa paikasta toiseen, että blogissakin tuli parin päivän mittainen tauko. Meidän perhe majailee edelleen Etelä-Suomessa huomiseen asti ja aika on tosiaan kulunut kuin siivillä. Viimeksi kävimme Lahden seudulla jouluna ja siksi nyt on paljon kiinni otettavaa ja monia sukulaisia ja ystäviä nähtävänä, joten melkein suunnittelimme tuntiaikataulun vierailumme ajaksi. Onneksi tänään on jo hieman rauhoituttu ja nyt blogikin palaa entiseen päivitystahtiinsa.

Lomailu alkoi pienen paniikin merkeissä, kun huomasimme perille saavuttuamme, ettei Minealle tullut pakattua yhtiäkään kenkiä mukaan. Kotoa lähdimme taas perinteisesti päiväunien aikaan ja kannoimme Minean puoliunisena sisävaatteillaan suoraan autoon unille. Onneksi kumisaappaiden hankinta oli joka tapauksessa ajankohtainen, joten heti ensimmäisenä marssimme kauppaan saappaita hakemaan. Alunperin olin ajatellut tilata Minealle pienet Hunterit, mutta Lahden tarjonnan sanelemana päädyimmekin Stadiumin peruskumppareihin.

 Lahden lomailuumme on kuulunut jonkin verran ulkoilua, paljon sukulaisten näkemistä (kaupunkilainen päätti verestää muistojaan hiihtämisessä), kasoittain herkkuja ja ihanaakin ihanampien ystävien tapaamista. Kävimme muun muassa lapsuudenystäväni kauniissa vanhassa puutalossa (mikä ei ainakaan yhtään vähentänyt koko ajan kasvavaa talokuumettani), ja mummolassa Minea osallistui serkkupoikiensa leikkeihin omien taitojensa mukaan, vaikka pojat ei siitä aina ihan niin innoissaan olleetkaan. Miten teidän pääsiäinen on sujunut? Meillä ei ole tehty aprillipiloja tänä vuonna lainkaan, mutta vielähän sitä ehtisi.
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.