äitienpäivänä

 
Ihana olla jälleen kotona kahden mummolareissun ja yhden isomummolakyläilyn jälkeen. Ei ole kodin ja oman sängyn voittanutta, vaikka mummolassa saakin aina vähän rentoutua. Oliko teillä kiva päivä eilen? Äitienpäivä sujui meillä ulkoillessa ja kotiin ajaessa, kunhan ensin oli nautiskeltu kakkukahvit heti herättyämme. Tällä kertaa tein itse voileipäkakkua äitini toiveiden mukaan ja kinuskikakku haettiin kaupasta valmiina. Yhtään kukkaa ei vaihdettu puolin eikä toisin, mutta jotain muuta saattoi lahjakassista paljastua. 😉
 Reissun aikana ulkoilimme tavalliseen tapaan ja huomasin, kuinka Converset oli salakavalasti hivuttautuneet jalkaani joka päivä. Ja miksipä ei, niillä kuitenkin kävelee pidempiäkin matkoja, ja ovat ne kaupunkikelpoisemmatkin kuin vaikkapa tavalliset lenkkarit. Ainut miinus on, että malliltaan ne ovat melko kapeat ja pitkät niin, että oma kokoni 37 tuntuu näin parin viikon käytön jälkeen hurjan isolta jalkaani. Tuskailin aluksi, etten osannut yhdistää Converseihin oikein mitään kivaa, mutta nyt tuntuu, että sekin on alkanut sujumaan. Huomenna kuvia yhdestä kivasta lenkkariasusta.
  

 Muuten olemme palanneet arjen rutiineihin (joita minä rakastan!), mutta Minealle nousi eilen kuumetta ja tänään lisänä on ollut pientä kiukkuisuutta. Viimeisetkin hampaat taitaa olla puhkeamassa, sillä tytön käsi on mennyt suuhun vähän väliä ja eilen maistui jäiset mansikat ja vadelmat. Uusia sanojakin tuli viikonlopun aikana vaikka kuinka monta eikä äitikään enää pysy laskuissa perässä. Minea yrittää koko ajan toistaa sanoja meidän vanhempien perässä ja useimmista saa oikein hyvin jo selvänkin. Tuntuu uskomattomalta, että Minean kanssa voi jo piankin pystyä keskustelemaan, vaikka vasta äsken kommunikointi tapahtui itkun ja naurun avulla!
Toivotaan lämpimiä ulkoilukelejä jatkossakin!

0 Comments

 1. Kanneli 14 toukokuun, 2013

  Eikö ole ihana seurata lapsen puheen kehittymistä. Se on aivan käsittämätöntä! Oppisipa itsekin vieraita kieliä yhtä kätevästi:-)

  Vastaa
  • Melina / Minishow 14 toukokuun, 2013

   Totta! Jos tosiaan itse oppisi samaa tahtia ihan täällä Suomessa ollessaan niin keksisin heti pari varteenotettavaa kieltä opiskeltavaksi. 🙂

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.