aamuvirkut & hammaslääkärissä

 
 Ainut, joka meidän kotitaloudessa on tänään laiskotellut (ihan niin kuin kaikkina muinakin päivinä) on Pablo. Pablo makaa päivät pitkät selällään jonkun meistä sylissä tai kuorsaa sohvalla nähden makeita unia sillä välin kun me muut touhutaan. Suurimmaksi osaksi tuo musta kuorsaaja ottaa rennosti eikä välitä edes Minean satunnaisista lähentelyistä tai selkään kiipeämisistä. Se onkin Pablossa niin huippua, että meidän vanhempien ei tarvitse ollenkaan pelätä ja vahtia Minean ja Pablon yhteisiä touhuja, vaan voimme huoletta luottaa siihen, että kaikki sujuu.
 Nykyään Pablolla ja Minealla on jopa yhteisiä leikkejä, kuten ’Minea juoksee ympäri kotia vetolelun kanssa ja Pablo yrittää pyydystää lelun itselleen’.
 

Toisin kuin Pablo ollaan me Minean kanssa ahkeroitu jo heti aamusta. Imuri kaivettiin esiin aamupuuron jälkeen ja koko koti oli puhtaana ennen kuin kello ehti edes kahdeksaan. (Suosittelen muuten ehdottomasti tuota Dysonin imuria, koska sen myötä ainakin meillä imuroinnin mielekkyys lisääntyi huomattavasti.) Muuten en missään nimessä olisi näin ahkerana näin aikaisin, mutta Minea on päättänyt vaihtaa unirytmiään ja herää nykyään aamuisin vähän ennen puolta seitsemää. Ei mikään kiva aika näin äitin näkökulmasta.

Aamusta suuntasimme hammaslääkärille ja jätimme muskarin tällä kertaa väliin. Suuhygienisti tarkisti Minean hampaat, neuvoi lapsen hampaiden hoidossa ja antoi hammasharjan ja -tahnaa mukaan. Sinänsä aika turha käynti, mutta ihan mielenkiintoisia keskusteluja kävimme tuttipulloista, tuteista ja imetyksestä. Päällimmäiseksi mieleeni jäi se, että yösyötöt on pahasta ja tutti ja pullo kohtuudella on ok tai jopa hyväksi leukojen vahvistumiselle. Meillä yösyötöt jäi heti 10-kuukautisena, tuttia ei ole koskaan ollutkaan ja pulloa syödään kolme kertaa päivässä. Ainakin jossain ollaan onnistuttu. 🙂

0 Comments

 1. Laura blogi 13 maaliskuun, 2013

  Meillä jäi taannoin omalla hammaslääkärikäynnillä käteen tieto, että imetys on pahasta, tuttipullo on pahasta ja tutti on pahasta. Epäselväksi jäi, mitä muuta syöttömahdollisuuksia vielä olisi ollut…

  Vastaa
  • Melina M 13 maaliskuun, 2013

   Hahhah! Taitaa vähän olla jollain ollut sinä päivänä pipo kireellä tai ainakaan sillä tätillä ei ole omia lapsia ollut. Olin kyllä vähän yllättynyt vastauksesta, jonka sain kun kysyin pitäisikö meidän jättää kolme kertaa päivässä toistuva tuttipulloilu pois. Vastaus nimittäin oli, että ei kiirettä kun Minea ei tuttiakaan syö.

   Vastaa
 2. Lefa 14 maaliskuun, 2013

  IHANA MINEA, ÄITI, PABLO ja FETAPURILAINEN!!!! <3Meillä on sama imuri kun teillä ja vielä värikin osui nappiin 😉

  Vastaa
  • Melina M 14 maaliskuun, 2013

   Thanks! 🙂 Hyvä valinnan ootte tehny :DD

   Vastaa
 3. Punainen 14 maaliskuun, 2013

  Vastavierailulla 🙂 Sinulla on ihana tytöntyllerö ja ruttunokkakin on aika veikeä 😀

  Vastaa
  • Melina M 14 maaliskuun, 2013

   Kiva kun tulit ja tervetuloa uudelleenkin! 🙂 Kommentit on aina niin kivoja.

   Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.